logind
B&B  Mexico Mahahual, Costa Maya 800000 Amerikanske dollars
Resort, Retreat  Costa Rica La Fortuna, Arenal 2800000 Amerikanske dollars
B&B  Mexico Yucatan 559000 Amerikanske dollars
Campingpladser  Canada Nova Scotia CAPE BRETON, NOVA SCOTIA 675000 Amerikanske dollars
B&B  Mexico Cozumel, Quintana Roo, Mexico 685000 Amerikanske dollars
Hotel  Canada Quebec Baie-Sainte-Catherine 1700000 Canadiske dollars
Campingpladser  Canada Nova Scotia Bay of Fundy 1495000 Canadiske dollars
Hotel  Costa Rica Mal Pais/Puntarenas 1500000 Amerikanske dollars

Vi annoncerer små hoteller til salg, campingpladser til salg, samt boutique hoteller, moteller, gæstehuse, kroer, bed and breakfasts til salg og giter til salg. Vi er meget populære af mange grunde, men den vigtigste er formentlig, at det er gratis! Join our 16242 registered users today!

Hvis du er en køber...Her kan du finde annoncer for små familieejede hoteller, campingpladser og B & B'er til salg i mange forskellige dele af verden.

Hvis du ønsker at kontakte sælgeren af en virksomhed, skal du registrere og derefter kan du sende din henvendelse uden at det koster noget.

Du er kommet til det rigtige sted, hvis du ønsker at købe et hotel, campingplads eller andre turist virksomhed i en smukke, idyllisk omgivelser. Vi har ingen annoncer for store erhvervsejede hoteller eller hoteller beliggende i storbyer - kun hvad vi kalder familiedrevne livsstil virksomheder i områder med naturlig skønhed.

Hvis du er en sælger...Det første du sikkert spørger dig selv om er, hvorfor kan jeg annoncere gratis - Hvad er hagen? Hvis ja, så kan du klikke her.

Hvis du har besluttet at sælge dit hotel, kro eller campingplads og gerne vil annoncere på vores website, så får du brug for fotografier af høj kvalitet, fordi vi viser kun annoncer, der er ledsaget af fotografier.

Vi anbefaler, at du tager dig tid til at beslutte, hvad du vil skrive om dit hotel eller kro. Vi finder, at købere foretrækker gode informative beskrivelser.

Fagfolk er velkomne til at annoncere hos os og får den samme behandling som private sælgere.
Tro ikke, at vi er kun for hoteller, vi vil også gerne høre om campingpladser til salg...Vi har valgt ordet 'Hotel' i BuyMyDreamHotel, fordi vi havde brug for at fortælle folk, hvad vi laver, men vi kunne også have brugt ordene Bed And Breakfast eller campingplads. Når alt kommer til alt er det bare et navn, det, der er vigtigt, er, at campingpladsejere forstår, at vi får en masse besøgende på denne hjemmeside, som er på udkig efter campingpladser til salg, faktisk er ’campingpladser til salg’ en af vores mest populære kategorier.

"Vi annoncerer kun prismæssigt overkommelige familiedrevne turist virksomheder til salg i smukke, drømme destinationer - Bjerge, søer, kyst og strand, naturskønne områder, flotte turistområder, skisportssteder og nationalparker. Vi har ingen annoncer for hoteller til salg i storbyer, kun 'livsstil virksomheder i naturskønne områder."


Avaaz - Click here